Anal Relaxants and Anal Easing

främst baserade relaxanter och smörjmedel ha mer tjocklek och verkligen känns mer rent. Men eftersom anus absorberar vatten mer kort än en vagina, kan du kan måste uppdatera regelbundet för att säkerställer att du är bekväma .
Detta kommer att producera delikat avföring som kan vara enkla att flytta och resultera i färre traumor till den anala passagen. För att hjälpa att läka en analfissur kan din läkare kan ge patienten recept lotioner såsom diltiazem ( Cardizem, Tiazac, Cartia XT, Dilacor XR, Diltia XT) eller glycerinnitrat som kommer kyla ut den anala muskeln. christmas gifts for her i den anala sfinkteren kan också förbättra läkande hos drabbade med ihållande analfissur. Om sprickan inte läker kan en procedur kallas sfinkterotomi kan vara behövs .
Kom ihåg att även om smörj kan vara användbart för vaginal sex , det är helt nödvändigt för anal sex . Analspel är roligt och spännande om genomfört rätt , men du borde uppmärksamma hur 10 funktion mini mates diskret röd feberkula vibrator du gör det. Förmodligen en viktig faktorn om analspel är att använda högar och massor av smörjmedel. Analsmörjmedel från HUSTLER® Hollywood är det bästa valet när det gäller hitta bra smörjning.
Denna process kan vara en förspelsscen för att få dig vill framåt till några intensiva penetrationer. Även om det inte är extra nödvändigt med anal sex än det är med vaginal samlag, du kan kanske definitivt ändå använda kondomer med anal smörjmedel. Bara säkerställer att du att använder det bästa sort kondomer, och aldrig använder kondomer mer än så snart. Även om du maj electrastim lula noir svart silikon kegelbollar inte tror du önskar använda ett stimulerande medel när du försöker att slappna av , stimulanter är vanligen läggs till anal smörjmedel för att röra runt med sensationerna. Om du har gjort anal i ett tag och även du behöver något nytt, ett stimulerande medel, som kan introducera en lätt stickande eller kylsensation, kan vara bara det du på jakt efter.
Många förhållanden kan orsaka rektal värk. De flesta av dessa är inte allvarliga. Rektal värk normalt varierar baserat på dess underliggande trigger; till exempel , hemorrojder ofta orsak mild eller måttligt obehag, medan anala sprickor kan orsaka en rivande eller knivliknande skarp smärta . Så om partners ‘vill engagera i anal spela, är det inte att de utser någon att vara anus och någon för att ha saken av infogning, de kommer vardera göra båda nu. Is it Safe for Him to Come in You During AnalHur solrosfrön äter dem äter några du är känsla som du extra hantering medan att ha samlag. Det här avslappningsmedlet tillgodoses särskilt till slappna av dina muskelvävnad , dessutom ger en bedövande påverkan för att underlätta smärta .
Muskelavslappnande medel används för att lindra muskelspasmer som kan slutresultat från vissa förhållanden som påverkar nervsystemet. Tillstånd som kan orsaka muskelspasmer förkroppsligar ett fist dildos , motorisk neuron sjukdom och cerebral pares. Muskelspasmer och täthet kan också följa lång – tidsperiod skador till höjdpunkten eller tillbaka .

 • Det är nödvändigt att var och en du och din följeslagare / associerade har lika mått på roligt och spänningar under bondage-spelet.
 • Men om anal penetration inte göra det åt dig, experimentera att söka ut vad som gör!
 • < li> Det är beroendeframkallande så inte kan användas för mer än varje vecka eller två.
 • Om du vill mindre smärtsam mer behaglig anal samlag då kommer dessa produkter hjälp att slappna av den anala sphinteren utan att förlusten av känslighet eller känslor.
 • Jag använder det för vardera vaginal- och analspel men konsistensen fungerar mycket bra med anal play och är troligen en av finaste anal lubes Jag har till och med använt någonsin.

 • 5. Pjur Eros Lube


  https: //www.youtube .com / titta v = sX9hwc_1MYM
  Du kommer verkligen känner lite obehag, särskilt till en början men du borde inte vara i värk. my joy collection dela några av min favorit anal sex förslag, eftersom jag pratade om ordentligt i början av den här artikeln som jag inte använde för att gilla anal dock så snart jag fick in i det och insåg hur mycket glädje jag kunde har jag börjat älska det och det gjorde min pojkvän. Denna specifika silikonolja är skyddad för att använda med kondomer och icke-silikon samlag leksaker, den har en utökad -lasting formulering och kan också vara för intima massage. Du bara fyller duken med värme rumstemperaturvatten ( kontrollera värmen i din handleden först), applicera lite anal smörjmedel till spetsen av duken, skjut den in i din anus och pressa försiktigt, vattnet kommer sedan att drivas ut naturligt och ren dig ut i . Dessa analpärlor är mjuka , mångsidiga och enkla för att använda, perfekt för nybörjare och fler avancerade anala experiment.
  Muskelspasmer kan också inträffa som en del av en mer kort – tidsperiod situation eller skada , motsvarar låg rygg smärta eller whiplash. Medicinering hjälper muskler att slappna av, som kan dessutom skala tillbaka smärta och obehag. Vi vet alla att det är viktigt så att du kan vara avslappnad att njuta av anal play, det andra tipset är att ta din tid, och det måste vibratex dahlia pink silikon g punktvibrator och klitorisstimulator vara fullbordad faktiskt långsamt! Så ofta vi kan vara nervösa för alla preliminära smärta och stickande, dock av genom att använda detta naturliga avslappnande medel, hjälper det att naturligt lossa den anala sfinktermuskeln, vilket gör penetration mycket enklare vilket betyder dig för att få njuta av sensationer mycket mer.
  Även det är viktigt att du spelar med en partner dig helt tro; en som kan vara försiktig tillräckligt tillsammans med din rumpa och stoppar när begärde att. Det är viktigt att båda du och din associerar har lika mått på roligt och spänningar under bondagespel.
  För nybörjare, få en douche med ett utökat pilmunstycke och ett brett spray för enkelt infogningar och snabb rengöring. Att vara avslappnad och mysig under anal samlag gör expertis glädjande för var och en av er. Hjälp din älskare absolut sätta in sin medlem i din anus, och med värme elektrifierande dragkrafter kommer att ge dig en fullhet och orgasm aldrig erfaren före .
  En liten nick skapas i anal sfinkter för att minska muskeltonen. Denna process kan vara transporterade röd hand silikon flogger skörd pisk för bdsm bondage play out i läkare ‘s arbetsplats eller på en öppenvård kirurgiskt ingrepp mitt .
  Många folk använder anala relaxanter och anala lättnad för att lossa anus muskelvävnad för enkel anal lubricants och sänkt friktion under anal sex . Men upprätthålla ett högt steg av icke-offentligt hygien kan hjälpa dig slappna av naturligt och njuta av anal sex . Övervinna avföringen oro och ge dig själv lite ro i sinnet genom att rengöra din bakdörr innan lek. Rengör din anala hålighet och hjälpa den lossa och uppdatera.
  Baclofen, diazepam, metokarbamol och tizanidin verkar på det centrala nervsystemet (hjärnan minskning tillbaka smärta eller hals smärta under förhållanden såsom whiplash. Det är beroendeframkallande så kan inte för mer än varje vecka eller två. Metokarbamol är också för muskelspasmer hos folk med låg rygg värk. Mycket av smärta i dessa situationer beror på muskelspasmer.
  En digital rektal undersökning behövs för att göra analys av levator ani-syndrom. Under undersökningen kan läkaren känna levatorani muskelvävnad . Muskler kan kan känna hårt och genom att röra vid dem kan det reproducera smärta .

  Orsaken till spasmen är olika än nervsystemet förhållanden ovan. Den finaste vägen till skog rektal värk är att äta en hög -fiber diet och drick mängder vatten.
  Nedanför du kan se alla mina anala samlag nödvändigheter, som gör analspelet mer comfy och mycket mer otänkbart . Jag kommer alltid föreslå denna anal smörjmedel, jag hela tiden re-köpa det som det fungerar så fint för mig och jag kan inte få tillräckligt av det, särskilt när använder det för anal play. Men det kan också vara användas för vaginal lek, på samlag leksaker och med kondomer så det är en ganska mångsidig smörjmedel. Linjen baksidan (ursäkta ordalydet) är att genom att stänga av dina värk sensorer med bedövande glidmedel, du är dessutom stänger av dina nöjesensorer, och vad är samlag utan nöje?
  En bedövande kräm är särskilt gjord för att något bedöva anus, vilket gör det mycket mindre förmodligen att du bara ‘ll expertis smärta . Se till säker du väger. Denna kvasi-experimentella forskning visar att öppen partiell lateral inre sfinkerotomi är överlägsen topisk 0 .2% nitroglycerin mjukvara inom terapi av kronisk analfissur, med god symptomatisk minskning, hög pris för läkning , färre biverkningar och en riktigt låg pris av tidiga kontinuitetsstörningar. Detta var en kvasi-experimentell studie genomförd mellan januari sexton, 2007 och 15 januari 2008 inom kirurgiska avdelningen på Jinnah Hospital, Lahore, Pakistan. Sextio i följd omständigheter med en vetenskaplig diagnos av ihållande analfissur var rekryterats inom forskning .
  https:? //www.youtube.com/watch v = C2-fp6xLXPI